Betala medlemsavgift?

Besvara


Den här frågan är till för att förebygga automatiska registreringar.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: =D> #-o =P~ :^o [-X [-o<
Visa fler smilies

BBCode är
[img] är
[flash] är AV
[url] är
Smilies är

Trådhistorik
   

Expandera Trådhistorik: Betala medlemsavgift?

Re: Betala medlemsavgift?

av ApanAnn » sön jul 30, 2017 13:33

Jag cachar inte jättemycket, men jag tycker att det är värt det att betala för premium, även om jag inte använder alla funktioner. Jag brukar betala för ett år, och sen förnyar jag när jag känner för det. Jag har betalat genom den officiella geocacheappen (har en appletelefon). Nu senast kunde man bara lägga upp det som ett abonnemang, men det är bara att säga upp det i appstore för att bli av med funktionen att det förnyar automatiskt.

Re: Betala medlemsavgift?

av wkstrm » mån dec 19, 2016 22:31

Om du är hängiven cachare så ska du köra på premium. Du får ju lite mer PQ's och annat användbart förutom sådana cacher som är för enbart premium.
Själv kör jag utan premium i år eftersom jag inte känt så stort engagemang i cachingen den senaste tiden.

Re: Betala medlemsavgift?

av 1000sjöar » mån dec 19, 2016 22:21

Tycker jag absolut du ska göra. Många av gömmorna som ar förbehållna betalmedlemmar är snäppet roligare, i de flesta fall! Själva årsmedlemskapet är inte stort till vad man lägger på bil och bensin m.m. Betalningen kan ibland vara knepig, dock säker.

Betala medlemsavgift?

av Titusomorsan2016 » mån dec 19, 2016 21:01

Hej jag är basicmedlem. Undrar om det är värt att uppgradera sitt medlemskap ( jag tror det för jag vet att det finns fler cacher som jag inte kan ta i nuläget). Och betalar jag säkert på nätet? Är geocaching.com säkert att betala på?

Upp