PQ som inte finns när de ska in i GSAK

Fördelar, nackdelar, tips och hjälp.
mullberg
Föreningsmedlem
Inlägg: 4
Blev medlem: sön jul 24, 2005 22:43
Efternamn: Ullberg
Förnamn: Mats
Ort: Vallentuna

PQ som inte finns när de ska in i GSAK

Inlägg av mullberg » tis jun 26, 2012 23:33

Har råkat ut för att PQ filerna inte går att få in i GSAK utan får upp ett meddelande om att det inte finns några data att ladda in. Vad kan det bero på ? Har fått det ett flertal gånger speciellt då jag gör rutter.
Froschman
Geocachare
Inlägg: 74
Blev medlem: ons okt 22, 2008 10:06
Ort: Malmö
Kontakt:

PQ som inte finns när de ska in i GSAK

Inlägg av Froschman » ons jun 27, 2012 0:29

Vilken version av GSAK och hur laddar du in dem?
mullberg
Föreningsmedlem
Inlägg: 4
Blev medlem: sön jul 24, 2005 22:43
Efternamn: Ullberg
Förnamn: Mats
Ort: Vallentuna

Re: PQ som inte finns när de ska in i GSAK

Inlägg av mullberg » ons jun 27, 2012 6:34

Senaste GSAK och jag hämtar dem och laddar in direkt via winzip.
Mats
Användarvisningsbild
Djurets
Föreningsmedlem
Inlägg: 1706
Blev medlem: sön feb 10, 2008 20:49
Efternamn: Jonsson
Förnamn: Mikael
Ort: Mariestad

Re: PQ som inte finns när de ska in i GSAK

Inlägg av Djurets » ons jun 27, 2012 8:46

Testa med att skippa winzip, du behöver inte packa upp filerna innan.
/Djurets
Bild
Froschman
Geocachare
Inlägg: 74
Blev medlem: ons okt 22, 2008 10:06
Ort: Malmö
Kontakt:

PQ som inte finns när de ska in i GSAK

Inlägg av Froschman » ons jun 27, 2012 10:16

Har du senaste gsak så kan Programmet själv hämta hem dina pq, finns i menyerna.
mullberg
Föreningsmedlem
Inlägg: 4
Blev medlem: sön jul 24, 2005 22:43
Efternamn: Ullberg
Förnamn: Mats
Ort: Vallentuna

Re: PQ som inte finns när de ska in i GSAK

Inlägg av mullberg » ons jun 27, 2012 21:09

Tack för hjälpen det funkar med att hämta direkt via GSAK.
androsen
Föreningsmedlem
Inlägg: 258
Blev medlem: sön aug 21, 2005 0:39
Efternamn: Rosenkvist
Förnamn: Anders
Ort: Norrköping

Re: PQ som inte finns när de ska in i GSAK

Inlägg av androsen » fre jun 29, 2012 0:41

Har haft samma problem när PQ:n haft Å,Ä eller Ö i namnet. Det har funkat bra om jag döpt om den!
Bild
Skriv svar