Sida 1 av 1

PQ

Postat: sön jun 23, 2013 17:18
av mbbjornsson
Jag försöker skapa en PQ och får detta resultat: Thanks! Your pocket query has been modified and currently results in 0 caches. You can preview the search on the nearest cache page.
Vad gör jag för fel?
mbbjornsson

Re: PQ

Postat: sön jun 23, 2013 17:43
av -Beast-
Du verkar ha för snäva sökpreferenser, det finns inga cacher med de förutsättningar du har satt i det område du söker.

Prova att öka radien på din PQ.
Prova att inte vara för specifik i dina önskningar av vad din PQ ska innehålla för cacher.

Berätta lite mer vad du gjort för inställningar så kanske du kan få bättre hjälp.

Re: PQ

Postat: sön jun 23, 2013 23:31
av mbbjornsson
Tack för rådet!
mbbjornsson