GoPro HD Hero 2

Diskussioner om utrustning som inte passar in i någon av kategorierna ovan.
Användarvisningsbild
Motorcycledude
Föreningsmedlem
Inlägg: 1465
Blev medlem: sön aug 23, 2009 13:47
Efternamn: Esselöv
Förnamn: Hans
Ort: Hörksbyn
Kontakt:

Re: GoPro HD Hero 2

Inlägg av Motorcycledude » mån okt 01, 2012 21:25

Så tog slutligen prylgalningen inom mig befälet över förnuftet.

Nu vill jag ha tips! Vilka inställningar kör folk med? Annat matnyttigt?
Bild
Bild
vw bus
Geocachare
Inlägg: 255
Blev medlem: lör maj 09, 2009 9:14
Efternamn: Höglund
Förnamn: Jan
Ort: Hedemora

Re: GoPro HD Hero 2

Inlägg av vw bus » mån okt 01, 2012 22:19

Motorcycledude skrev:Så tog slutligen prylgalningen inom mig befälet över förnuftet.

Nu vill jag ha tips! Vilka inställningar kör folk med? Annat matnyttigt?
Jag har ett bra tips! Rikta kameran mot det du vill filma!
Cash is good - To cache is better!

Bild
Användarvisningsbild
supergoofy
Geocachare
Inlägg: 257
Blev medlem: mån sep 03, 2007 9:31

Re: GoPro HD Hero 2

Inlägg av supergoofy » tis okt 02, 2012 10:18

Kämpar själv med prylgalningen inom mig.. Snart lär den vinna.
Någon som vet om det kommer ut en ny GoPro med tanke på att priserna har pressats neråt på sistone?
Användarvisningsbild
Motorcycledude
Föreningsmedlem
Inlägg: 1465
Blev medlem: sön aug 23, 2009 13:47
Efternamn: Esselöv
Förnamn: Hans
Ort: Hörksbyn
Kontakt:

Re: GoPro HD Hero 2

Inlägg av Motorcycledude » ons okt 03, 2012 8:44

vw bus skrev:
Motorcycledude skrev:Så tog slutligen prylgalningen inom mig befälet över förnuftet.

Nu vill jag ha tips! Vilka inställningar kör folk med? Annat matnyttigt?
Jag har ett bra tips! Rikta kameran mot det du vill filma!
Nu tänkte jag kanske mer på sådant som erfarenheter av olika inställningar m.m.
Bild
Bild
Användarvisningsbild
supergoofy
Geocachare
Inlägg: 257
Blev medlem: mån sep 03, 2007 9:31

Re: GoPro HD Hero 2

Inlägg av supergoofy » ons okt 03, 2012 10:37

Jag har haft förmånen att låna en hero och jag fann att det var enklast att köra med standardinställningarna.
Det är väl mest tillbehören som tex att ha kameran på en U-shot, en handhållen stativ, för att kunna filma sig själv.. Annars får man aldrig se sig själv på film.. :)
Användarvisningsbild
Motorcycledude
Föreningsmedlem
Inlägg: 1465
Blev medlem: sön aug 23, 2009 13:47
Efternamn: Esselöv
Förnamn: Hans
Ort: Hörksbyn
Kontakt:

Re: GoPro HD Hero 2

Inlägg av Motorcycledude » ons okt 03, 2012 10:44

Och vad betecknar du som standardinställning i detta fall?
Bild
Bild
Användarvisningsbild
supergoofy
Geocachare
Inlägg: 257
Blev medlem: mån sep 03, 2007 9:31

Re: GoPro HD Hero 2

Inlägg av supergoofy » ons okt 03, 2012 11:19

Ser att hero2 har 960-30 som default. Tycker det räcker gott och väl.
Sedan beror det lite på vad du vill filma/ta kort på. När du firar ner dig eller kryper i grottor eller från mc:n.
Står lite i manualen för vilket ändamål som resp upplösning rekommenderas. Inte mkt till svar till dig men manualen ger en bra vägledning.
sydman
Geocachare
Inlägg: 3682
Blev medlem: lör okt 29, 2005 9:49
Efternamn: Robert
Förnamn: Holmgren
Ort: Krokarna av Lund eller där som slogs innan Lund

Re: GoPro HD Hero 2

Inlägg av sydman » ons okt 17, 2012 8:35

Jag som var sugen .. och såg Sony var på väg med en variant med färdig WiFi... bara för att nu i "sista minuterna innan beställning" kommer GoPro Hero3 även den med WiFi "webbsläpp" om 25 minuter på http://gopro.com/
Bild
#Odie
Geocachare
Inlägg: 27
Blev medlem: tor jul 26, 2012 20:17
Efternamn: martinsen
Förnamn: magnus

Re: Sv: GoPro HD Hero 2

Inlägg av #Odie » mån okt 22, 2012 23:58

sydman skrev:Jag som var sugen .. och såg Sony var på väg med en variant med färdig WiFi... bara för att nu i "sista minuterna innan beställning" kommer GoPro Hero3 även den med WiFi "webbsläpp" om 25 minuter på http://gopro.com/
Gopro hero 3 är beställd och det är bara att vänta tills man har den i sina händer :grin::grin::grin::grin:::D
Ankarcrona
Geocachare
Inlägg: 677
Blev medlem: lör feb 05, 2011 15:04
Efternamn: Ankarcrona
Förnamn: Tomas
Ort: Bankeryd
Kontakt:

Re: GoPro HD Hero 2

Inlägg av Ankarcrona » tis okt 23, 2012 11:23

Jag har känt och klämt på en 3a idag, råder er dock att invänta "Black edition" =0)
Om man nyligen köpt en 2a och inte har för avsikt att köpa en ny bara för att de släppt en (eller tre) nya modeller så kan man uppgradera sin GoPro hero2 med ni Firmware och få några av nyheterna från 3an, framför allt bättre bildprestanda... =0)
vw bus
Geocachare
Inlägg: 255
Blev medlem: lör maj 09, 2009 9:14
Efternamn: Höglund
Förnamn: Jan
Ort: Hedemora

Re: GoPro HD Hero 2

Inlägg av vw bus » tis okt 23, 2012 14:30

Ankarcrona skrev:Jag har känt och klämt på en 3a idag, råder er dock att invänta "Black edition" =0)
Om man nyligen köpt en 2a och inte har för avsikt att köpa en ny bara för att de släppt en (eller tre) nya modeller så kan man uppgradera sin GoPro hero2 med ni Firmware och få några av nyheterna från 3an, framför allt bättre bildprestanda... =0)
Men ska man få WiFi till Android-appen ser det ut som man får vänta?
Cash is good - To cache is better!

Bild
Ankarcrona
Geocachare
Inlägg: 677
Blev medlem: lör feb 05, 2011 15:04
Efternamn: Ankarcrona
Förnamn: Tomas
Ort: Bankeryd
Kontakt:

Re: GoPro HD Hero 2

Inlägg av Ankarcrona » tis okt 23, 2012 15:31

Japp, de började utveckla en APP till Android market, men det projektet har lagts på is då man satsat allt krut på att utveckla nya kameran. Får väl hoppas nu efter releasen att de tar tag i detta igen... :)
sydman
Geocachare
Inlägg: 3682
Blev medlem: lör okt 29, 2005 9:49
Efternamn: Robert
Förnamn: Holmgren
Ort: Krokarna av Lund eller där som slogs innan Lund

Re: GoPro HD Hero 2

Inlägg av sydman » tis okt 23, 2012 16:11

Ankarcrona skrev:Japp, de började utveckla en APP till Android market, men det projektet har lagts på is då man satsat allt krut på att utveckla nya kameran. Får väl hoppas nu efter releasen att de tar tag i detta igen... :)
Hmm men finns till iphone... kanske dax att titta lite mer på Sony HDR-AS15 igen...
Bild
vw bus
Geocachare
Inlägg: 255
Blev medlem: lör maj 09, 2009 9:14
Efternamn: Höglund
Förnamn: Jan
Ort: Hedemora

Re: GoPro HD Hero 2

Inlägg av vw bus » tis okt 23, 2012 22:07

Ankarcrona skrev:Japp, de började utveckla en APP till Android market, men det projektet har lagts på is då man satsat allt krut på att utveckla nya kameran. Får väl hoppas nu efter releasen att de tar tag i detta igen... :)
Ja det krävs väl samma app till 3an också?
Cash is good - To cache is better!

Bild
Användarvisningsbild
supergoofy
Geocachare
Inlägg: 257
Blev medlem: mån sep 03, 2007 9:31

Re: GoPro HD Hero 2

Inlägg av supergoofy » ons okt 31, 2012 12:09

http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... re=mh_lolz

Den här killen har massa tips om gopron. Mycket sevärda och förklarande filmer!
Skriv svar