Team

För allt geocachingrelaterat som inte passar in i någon kategori ovan.
Schullis
Ny i forumet
Inlägg: 6
Blev medlem: mån sep 14, 2015 7:13
Efternamn: Schullström
Förnamn: Katarina
Ort: Kalmar

Team

Inlägg av Schullis » tis jul 05, 2016 7:36

Hur bildar två personer till ett team? Har hört att man kan bilda team och när man loggar loggas det på ens egna sida samtidigt.
Schullis
Användarvisningsbild
-Beast-
Föreningsmedlem
Inlägg: 1088
Blev medlem: sön dec 18, 2011 0:00
Efternamn: Wahlström
Förnamn: Martin
Ort: Jönköping

Re: Team

Inlägg av -Beast- » tis jul 05, 2016 21:00

Det förekommer främst två sorters team.
Det ena är flera personer som delar på ett konto, tex en familj som loggar tillsammans med endast ett konto. De kallar sig inte helt sällan Team något tex Team Svensson eller Team Henriksson eller liknande.

Sen finns det tillfälliga team där en grupp cachare går samman för en gemensam cachingtripp, både långa eller korta resor förekommer, det kan vara samåkning till ett event. För att spara tid vid loggning av burkar så loggar man i cachen med ett gemensamt tillfälligt namn som ofta bygger på sammanslagning av samtligas caching namn eller bara sätta samman första bokstaven i namnet om man är många, ibland sätter man ett "Team" framför. Detta är det namn man skriver i den fysiska loggboken, sedan får samtliga cachare själva skriva en egen logg på cachingsidan för att få ett found. I nätloggen hänvisar man då oftast till vilket gemensamt namn man använt i den fysiska loggen ifall CO vill göra en kontroll.

I båda fallen får varje enskilt konto nätlogga för sig, så det är inte en nätlogg som loggar flera användare.
Bild Bild
Skriv svar