Sida 1 av 1

Inloggningsproblem på gc.se

Postat: mån jul 22, 2013 19:25
av Löjan
På sistone har det kommit flera trådar där folk haft problem att logga in på geocaching.se, både med att logga in på datorn med verifiering via geocaching.com och att logga in med tapatalk. Jag har samma problem.

Tapatalk: Jag bytte telefon för ett tag sedan och laddade ner tapatalk även på den nya telefonen. Jag lyckades aldrig logga in, så jag fortsatte med tapatalk på gamla mobilen, som jag ännu inte lagt ifrån mig helt. Igår blev jag av någon anledning utloggad på gamla mobilen och kan nu inte logga in vare sig på den gamla mobilen (med gamla versionen av tapatalk) eller på den nya mobilen (med nya versionen av tapatalk).

Vanlig inloggning: Jag klickar på logga in och blir verifierad via geocaching.com, men kommer tillbaka till sidan där jag ska signa upp som medlem på geocaching.se. Jag loggas inte in. Som tur är har jag en dator där jag är inloggad på geocaching.se, men om jag skulle bli utloggad här också så har jag inte access alls till geocaching.se längre.

Jag hoppas och ber att admin på geocaching.se kan fixa en guide för alla oss som har problem för hur man loggar in.

Om det kommer ett inlägg från mig till i samma sak beror det på att jag för cirka ett dygn sedan svarade i gästforumet, men inlägg där ska godkännas av moderator innan de kommer till forumet och det har inte skett ännu.

Re: Inloggningsproblem på gc.se

Postat: tis jul 23, 2013 11:12
av doffy_74
Jag har exakt samma problem som beskrivs i alternativ b) och också skrivit om det i gästforumet.