Problem med Tapatalk

I detta forum diskuteras funktioner och förbättringar på geocaching.se.
Kategoriregler
Om du upplever problem med hemsidan eller statistiken, ange då så mycket information som möjligt om det problem du upplever. Exempelvis minst ett (men gärna fler) exempel på cacher där problemet uppstår. Ange vad du gör, vad som händer (eller inte händer) samt vad du förväntar dig ska hända. Detta förenklar administratöreras arbete avsevärt.
FN-yxa
Geocachare
Inlägg: 487
Blev medlem: mån nov 17, 2008 14:41
Efternamn: J
Förnamn: Micke
Ort: Lund

Problem med Tapatalk

Inlägg av FN-yxa » lör nov 30, 2013 22:55

Under dagen har jag inte kommit åt forumet via Tapatalk. När jag sitter vid datorn är det inga problem.

Jag har den Tapatalkversion som är gratis. Kommer in på andra forum med appen utan bekymmer.

När jag ska ansluta hit så står det bara "Ansluter till server" och sen händer inte mer.

Är jag ensam om det här problemet?

/ FN-yxa
Bild
Användarvisningsbild
Djurets
Föreningsmedlem
Inlägg: 1706
Blev medlem: sön feb 10, 2008 20:49
Efternamn: Jonsson
Förnamn: Mikael
Ort: Mariestad

Re: Problem med Tapatalk

Inlägg av Djurets » sön dec 01, 2013 2:05

Kunde läsa detta inlägg med TT, vet dock inte vilken version jag har... :)
/Djurets
Bild
starzinger
Geocachare
Inlägg: 165
Blev medlem: lör aug 15, 2009 0:21
Efternamn: Möller
Förnamn: Fredrik

Re: Problem med Tapatalk

Inlägg av starzinger » sön dec 01, 2013 13:00

Kom en uppdatering till Android versionen idag. Kanske kan hjälpa. Jag använder tt nu:)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Bild
FN-yxa
Geocachare
Inlägg: 487
Blev medlem: mån nov 17, 2008 14:41
Efternamn: J
Förnamn: Micke
Ort: Lund

Re: Problem med Tapatalk

Inlägg av FN-yxa » sön dec 01, 2013 14:11

Nu har det löst sig. Fick avinstallera, starta om, installera och sen fungerade det (gjorde samma procedur igår och det hjälpte inte).

Dock kom det en varning om att API hade gått ut. Är det ett känt fel?

Tack för råd och dåd.

/ FN-yxa
Bild
starzinger
Geocachare
Inlägg: 165
Blev medlem: lör aug 15, 2009 0:21
Efternamn: Möller
Förnamn: Fredrik

Re: Problem med Tapatalk

Inlägg av starzinger » sön dec 01, 2013 15:23

fn-yxa skrev:Nu har det löst sig. Fick avinstallera, starta om, installera och sen fungerade det (gjorde samma procedur igår och det hjälpte inte).

Dock kom det en varning om att API hade gått ut. Är det ett känt fel?

Tack för råd och dåd.

/ FN-yxa
Jag brukar få samma meddelande. :D
Bild
Skriv svar