Sida 1 av 1

Massa coins... :-)

Postat: mån jul 30, 2012 11:13
av hojd
För er som inte har sett så kolla här... Finns några stycken... :-)

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... n&_sacat=0

Re: Massa coins... :-)

Postat: sön aug 26, 2012 20:20
av grodan & fiabus
Vill lägga in en liten varning för ebay, priserna har en förmåga att springa iväg där och till slut har slutpriset blivit mycket dyrare än rimligt. Så ska man hålla koll på om coinet finns att köpa i ordinarie butiker fortfarande, det gör de ibland fast annonsören skriver Sold out, så man får vara lite vaksam på ebay. Jag rekommenderar att gå me di groundspeaks geocoinforum US avdelning, där är trevlig stämning och man hittar massor av coins som man inte hade en aning om att man ville ha.
grodan Karin

Re: Massa coins... :-)

Postat: sön aug 26, 2012 21:24
av hojd
grodan & fiabus skrev:Vill lägga in en liten varning för ebay, priserna har en förmåga att springa iväg där och till slut har slutpriset blivit mycket dyrare än rimligt. Så ska man hålla koll på om coinet finns att köpa i ordinarie butiker fortfarande, det gör de ibland fast annonsören skriver Sold out, så man får vara lite vaksam på ebay. Jag rekommenderar att gå me di groundspeaks geocoinforum US avdelning, där är trevlig stämning och man hittar massor av coins som man inte hade en aning om att man ville ha.
grodan Karin
Det är sant... Men man får ha lite koll på både vad man kan tänka sig för maxbud + vad dollarn står i för tillfället så är det inga problem att handla på Ebay.
Sen om man inte vill buda så kan man använda sig av "buy now" vilket jag oftast har gjort. Jag har handlat på Ebay i ca 10 år nu och man gör riktigt bra klipp där när det gäller det mesta. Geocoin har jag inte köpt så det vet jag inget om men det vara bara ett tips att man kan hålla koll även där. Såg att det fanns en det riktigt läckra nämligen... :-)