GSAK - Statistik i oordning

Diskussioner om programvara för datorer (GSAK, Mapsource och liknande).
msen
Geocachare
Inlägg: 682
Blev medlem: sön jun 01, 2008 19:43
Efternamn: Mats
Förnamn: Almgren
Ort: Hedared

GSAK - Statistik i oordning

Inlägg av msen » sön jul 27, 2014 8:52

Jag tänkte se om någon har bättre koll på GSAK än mig vad gäller statistik mm. När jag igår gjorde en uppdatering av statistiken med hjälp av GSAK, Badgegen, Findstatgen och Genupload blev den mycket märklig. Jag såg att massor av län försvunnit från flera olika länder i GSAK och fotografier räknas inte längre in i statistiken vare sig för badge eller bälte. Om någon kunde hjälpa mig med detta vore det tacknämligt :)
Senast redigerad av 1 msen, redigerad totalt 0 gånger.
BildBild
msen
Geocachare
Inlägg: 682
Blev medlem: sön jun 01, 2008 19:43
Efternamn: Mats
Förnamn: Almgren
Ort: Hedared

Re: GSAK - Statistik i oordning

Inlägg av msen » sön jul 27, 2014 9:21

Jag körde nu countystateupdate och fick i alla fall tillbaka länen för Danmark och ett par andra länder. Dock saknas det fortfarande län på Thailand, Monaco, Bosnien, Albanien, Lichtenstein, Vatikanstaten, Makedonien, Bulgarien, Montenegro, Cypern, Kroatien, Bosnien, Serbien.

Tidigare fick jag flaggor automatiskt för dessa länder men nu uteblir flaggorna. Likaså med badgen för fotografier och trots över 400 foton lyser nollan i statistiken.

Jag satt tidigare och matade in countynamnen manuellt vilket tog ett par timmar (jämförde med kartbilder på administrativa indelningar och GC-kartan) och gjorde sedan en backup. När jag sedan återskapade från backupen var countynamnen borta igen...
BildBild
Användarvisningsbild
andreaze
Geocachare
Inlägg: 358
Blev medlem: mån maj 05, 2008 9:49
Ort: Östersund

Re: GSAK - Statistik i oordning

Inlägg av andreaze » sön jul 27, 2014 9:43

När du matar in county namnen manuellt har jag för mig att du måste låsa den cachen. Annars skrivs det över när du laddar in en ny my finds pq
Bild]
Bild
msen
Geocachare
Inlägg: 682
Blev medlem: sön jun 01, 2008 19:43
Efternamn: Mats
Förnamn: Almgren
Ort: Hedared

Re: GSAK - Statistik i oordning

Inlägg av msen » sön jul 27, 2014 11:15

Och nu ännu en märklighet. Jag hade låst dem och trots detta skedde ändringen.


Sent from my iPad using Tapatalk HD
BildBild
Användarvisningsbild
The Forslunds
Föreningsmedlem ★
Föreningsmedlem ★
Inlägg: 1544
Blev medlem: sön okt 31, 2010 9:46
Efternamn: Forslund
Förnamn: Tommy
Ort: Näsåker

Re: GSAK - Statistik i oordning

Inlägg av The Forslunds » sön jul 27, 2014 11:36

CountryStateCounty.gsk macrot är kanske ett alternativ till det du använde, om det är bättre vet jag inte, du kan ju testa.

/Tommy
BildBild
msen
Geocachare
Inlägg: 682
Blev medlem: sön jun 01, 2008 19:43
Efternamn: Mats
Förnamn: Almgren
Ort: Hedared

Re: GSAK - Statistik i oordning

Inlägg av msen » sön jul 27, 2014 12:48

Jag provade makrona:

CountryStateCounty 1.2 = Hände ingenting mer.
CountryStateCounty___Overwrite 1.0 = Ändrade landsnamnen för Montenegro och Serbien till Yugoslavia... (inte så up to date :)

Fler tips tas tacksamt emot.
BildBild
msen
Geocachare
Inlägg: 682
Blev medlem: sön jun 01, 2008 19:43
Efternamn: Mats
Förnamn: Almgren
Ort: Hedared

Re: GSAK - Statistik i oordning

Inlägg av msen » sön jul 27, 2014 21:21

Nu har det löst sig. Man filtrerar först alla tomma county. Därefter kör man geocaching.com åtkomst - uppdatera cachdata - alla i filtret. Med hjälp av detta fylls alla tomma med ordet None och så får man sin flagga. Hoppas det löser sig i framtiden så att även dessa länder fyller i sina county i informationen. Annars om man vill ha mer exakt får man fylla i informationen manuellt och riskera att det försvinner igen.
BildBild
Användarvisningsbild
OlaHansson
Föreningsmedlem
Inlägg: 538
Blev medlem: tor mar 29, 2012 0:20
Efternamn: Hansson
Förnamn: Ola
Ort: Ålstorp/Löddeköpinge
Kontakt:

Re: GSAK - Statistik i oordning

Inlägg av OlaHansson » mån sep 08, 2014 20:28

Lånar tråden här lite

Jag får inte med GIGA o Labs i GSAK.
Labscachen har jag skapat själv i GSAK o kan ju ha knappat in ngt fel.
Men GIGA-eventet kommer inte med.
Nån som har ngt tips?
Det visas även fel antal MEGA, står 6 men har "bara" varit på 5

Bild

Bild

Bild
Användarvisningsbild
The Forslunds
Föreningsmedlem ★
Föreningsmedlem ★
Inlägg: 1544
Blev medlem: sön okt 31, 2010 9:46
Efternamn: Forslund
Förnamn: Tommy
Ort: Näsåker

Re: GSAK - Statistik i oordning

Inlägg av The Forslunds » mån sep 08, 2014 22:03

OlaHansson skrev:Lånar tråden här lite

Jag får inte med GIGA o Labs i GSAK.
Labscachen har jag skapat själv i GSAK o kan ju ha knappat in ngt fel.
Men GIGA-eventet kommer inte med.
Nån som har ngt tips?
Det visas även fel antal MEGA, står 6 men har "bara" varit på 5

Bild

Bild

Bild
Det är inte i Findstatgen som felet ligger i?
BildBild
Användarvisningsbild
OlaHansson
Föreningsmedlem
Inlägg: 538
Blev medlem: tor mar 29, 2012 0:20
Efternamn: Hansson
Förnamn: Ola
Ort: Ålstorp/Löddeköpinge
Kontakt:

Re: GSAK - Statistik i oordning

Inlägg av OlaHansson » mån sep 08, 2014 22:22

The Forslunds skrev:Det är inte i Findstatgen som felet ligger i?
Tackar!!
Hittade en betaversion, nu kom dom med!!

http://gsak.net/board/index.php?showtop ... ntry214399
Användarvisningsbild
OlaHansson
Föreningsmedlem
Inlägg: 538
Blev medlem: tor mar 29, 2012 0:20
Efternamn: Hansson
Förnamn: Ola
Ort: Ålstorp/Löddeköpinge
Kontakt:

Re: GSAK - Statistik i oordning

Inlägg av OlaHansson » mån sep 08, 2014 22:33

Eller inte....
På offlinesidan som kommer upp när man kört findstatgen så syns dom men inte sen online...
Skriv svar