GSAK->gpx->c:geo utan "original coordinates"?

Diskussioner om programvara för datorer (GSAK, Mapsource och liknande).
Användarvisningsbild
doffy_74
Geocachare
Inlägg: 443
Blev medlem: mån sep 20, 2010 16:19
Efternamn: Dahlberg
Förnamn: Henrik
Ort: Göteborg

GSAK->gpx->c:geo utan "original coordinates"?

Inlägg av doffy_74 » ons jun 29, 2016 10:46

Efter att jag exporterade flera lösta mystar från GSAK till c:geo mha gpx-fil visar kartan i c:geo även original coordinates som en irriterande prick.

Finns det något sätt att exkludera original coords i exporten från GSAK eller finns det något sätt att få c:geo att inte visa dessa punkter?
Användarvisningsbild
doffy_74
Geocachare
Inlägg: 443
Blev medlem: mån sep 20, 2010 16:19
Efternamn: Dahlberg
Förnamn: Henrik
Ort: Göteborg

Re: GSAK->gpx->c:geo utan "original coordinates"?

Inlägg av doffy_74 » ons jun 29, 2016 10:57

Nu hittade jag något.
I c:geo - settings - Map - Show Waypoints.
Satt till noll verkar jag uppnå det jag är ute efter. Gäller bara att komma ihåg att återställa för det kommer säkert en dag jag kommer att svära över att de inte syns...
FN-yxa
Geocachare
Inlägg: 486
Blev medlem: mån nov 17, 2008 14:41
Efternamn: J
Förnamn: Micke
Ort: Lund

Re: GSAK->gpx->c:geo utan "original coordinates"?

Inlägg av FN-yxa » ons jun 29, 2016 21:11

I Gsak när man väljer att exportera så är "tillhörande waypoints - JA" förvalt hos mig. Bockar jag ur den JA-rutan så fick jag bara med corrected men då missar man även p-koordinater och liknande...

/ FN-yxa
Bild
Användarvisningsbild
The Forslunds
Föreningsmedlem ★
Föreningsmedlem ★
Inlägg: 1544
Blev medlem: sön okt 31, 2010 9:46
Efternamn: Forslund
Förnamn: Tommy
Ort: Näsåker

Re: GSAK->gpx->c:geo utan "original coordinates"?

Inlägg av The Forslunds » ons jun 29, 2016 22:26

När man exporterar i gsak så är den enda koordinaten i gpx-filen den korrigerade, originalkoordinaten finns väl inte med i exporten... Eller?
BildBild
Användarvisningsbild
The Forslunds
Föreningsmedlem ★
Föreningsmedlem ★
Inlägg: 1544
Blev medlem: sön okt 31, 2010 9:46
Efternamn: Forslund
Förnamn: Tommy
Ort: Näsåker

Re: GSAK->gpx->c:geo utan "original coordinates"?

Inlägg av The Forslunds » ons jun 29, 2016 22:28

Ska ju vara om man väljer att inkludera "gsak fält" i exporten.
BildBild
Anden81
Geocachare
Inlägg: 507
Blev medlem: lör sep 20, 2008 18:22
Efternamn: Andskär
Förnamn: Mathias
Ort: Bro

Re: GSAK->gpx->c:geo utan "original coordinates"?

Inlägg av Anden81 » sön jul 09, 2017 8:57

The Forslunds skrev:Ska ju vara om man väljer att inkludera "gsak fält" i exporten.
Brukar inkludera det i min export men har aldrig sett en waypoint för originalkoordinaten i neongeo. Tror felet ligger i appen här.
Bild
Bild
Skriv svar