Massa coins... :-)

Allt om design och produktion av coins.
Användarvisningsbild
hojd
Geocachare
Inlägg: 99
Blev medlem: sön jul 15, 2012 12:01
Efternamn: jd
Förnamn: ho
Ort: Altea (Spain)

Massa coins... :-)

Inlägg av hojd » mån jul 30, 2012 11:13

För er som inte har sett så kolla här... Finns några stycken... :-)

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... n&_sacat=0
Bild
grodan & fiabus
Geocachare
Inlägg: 1217
Blev medlem: tis sep 20, 2005 19:47
Efternamn: Gustafsson
Förnamn: Karin & Björn
Ort: Sörnäs, Lima, Dalarna

Re: Massa coins... :-)

Inlägg av grodan & fiabus » sön aug 26, 2012 20:20

Vill lägga in en liten varning för ebay, priserna har en förmåga att springa iväg där och till slut har slutpriset blivit mycket dyrare än rimligt. Så ska man hålla koll på om coinet finns att köpa i ordinarie butiker fortfarande, det gör de ibland fast annonsören skriver Sold out, så man får vara lite vaksam på ebay. Jag rekommenderar att gå me di groundspeaks geocoinforum US avdelning, där är trevlig stämning och man hittar massor av coins som man inte hade en aning om att man ville ha.
grodan Karin
Användarvisningsbild
hojd
Geocachare
Inlägg: 99
Blev medlem: sön jul 15, 2012 12:01
Efternamn: jd
Förnamn: ho
Ort: Altea (Spain)

Re: Massa coins... :-)

Inlägg av hojd » sön aug 26, 2012 21:24

grodan & fiabus skrev:Vill lägga in en liten varning för ebay, priserna har en förmåga att springa iväg där och till slut har slutpriset blivit mycket dyrare än rimligt. Så ska man hålla koll på om coinet finns att köpa i ordinarie butiker fortfarande, det gör de ibland fast annonsören skriver Sold out, så man får vara lite vaksam på ebay. Jag rekommenderar att gå me di groundspeaks geocoinforum US avdelning, där är trevlig stämning och man hittar massor av coins som man inte hade en aning om att man ville ha.
grodan Karin
Det är sant... Men man får ha lite koll på både vad man kan tänka sig för maxbud + vad dollarn står i för tillfället så är det inga problem att handla på Ebay.
Sen om man inte vill buda så kan man använda sig av "buy now" vilket jag oftast har gjort. Jag har handlat på Ebay i ca 10 år nu och man gör riktigt bra klipp där när det gäller det mesta. Geocoin har jag inte köpt så det vet jag inget om men det vara bara ett tips att man kan hålla koll även där. Såg att det fanns en det riktigt läckra nämligen... :-)
Bild
Skriv svar