Inloggningsproblem på gc.se

I detta forum diskuteras funktioner och förbättringar på geocaching.se.
Kategoriregler
Om du upplever problem med hemsidan eller statistiken, ange då så mycket information som möjligt om det problem du upplever. Exempelvis minst ett (men gärna fler) exempel på cacher där problemet uppstår. Ange vad du gör, vad som händer (eller inte händer) samt vad du förväntar dig ska hända. Detta förenklar administratöreras arbete avsevärt.
Löjan
Geocachare
Inlägg:1315
Blev medlem:mån jul 27, 2009 12:25
Efternamn:Ramäng
Förnamn:Anders
Ort:Söderslätt
Inloggningsproblem på gc.se

Inlägg av Löjan » mån jul 22, 2013 19:25

På sistone har det kommit flera trådar där folk haft problem att logga in på geocaching.se, både med att logga in på datorn med verifiering via geocaching.com och att logga in med tapatalk. Jag har samma problem.

Tapatalk: Jag bytte telefon för ett tag sedan och laddade ner tapatalk även på den nya telefonen. Jag lyckades aldrig logga in, så jag fortsatte med tapatalk på gamla mobilen, som jag ännu inte lagt ifrån mig helt. Igår blev jag av någon anledning utloggad på gamla mobilen och kan nu inte logga in vare sig på den gamla mobilen (med gamla versionen av tapatalk) eller på den nya mobilen (med nya versionen av tapatalk).

Vanlig inloggning: Jag klickar på logga in och blir verifierad via geocaching.com, men kommer tillbaka till sidan där jag ska signa upp som medlem på geocaching.se. Jag loggas inte in. Som tur är har jag en dator där jag är inloggad på geocaching.se, men om jag skulle bli utloggad här också så har jag inte access alls till geocaching.se längre.

Jag hoppas och ber att admin på geocaching.se kan fixa en guide för alla oss som har problem för hur man loggar in.

Om det kommer ett inlägg från mig till i samma sak beror det på att jag för cirka ett dygn sedan svarade i gästforumet, men inlägg där ska godkännas av moderator innan de kommer till forumet och det har inte skett ännu.
Användarvisningsbild
doffy_74
Geocachare
Inlägg:443
Blev medlem:mån sep 20, 2010 16:19
Efternamn:Dahlberg
Förnamn:Henrik
Ort:Göteborg

Re: Inloggningsproblem på gc.se

Inlägg av doffy_74 » tis jul 23, 2013 11:12

Jag har exakt samma problem som beskrivs i alternativ b) och också skrivit om det i gästforumet.
Skriv svar